About
Dah 6 tahun saya dengan Foodt8ge ni dan masih lagi belajar dalam memperkemaskan blog dan komen dalam ni dan berharap suatu hari nanti ia menjadi satu blog yang hebat. Dari masa ke semasa Foodt8ge telah berkembang dari hanya memberi komen kepada restoran2 sehingga lah ada Foodt8ge Video dimana saya akan cuba mendapatkan video bagi scene makanan yang pelik pelik ataupun yang best, dan lagi satu Foodt8ge Lets Cook dimana saya akan berkongsi resepi yang simple bagi yang bujang mahupun yang berkeluarga untuk memasak juadah yang simple dan dalam bajet. 

Kini Blog Foodt8ge diberi nama baru MAKAN KAW KAW. Konsep tetap sama cuma memberi nafas baru pada blog ini. Lama rasanya tak update sebab kesibukan bekerja. Banyak gambar2 makanan dah ambil tapi tak review. Insyaallah kalau ada masa akan update senantiasa. 

Apa yang saya harapkan dimasa hadapan adalah untuk memastikan blog ini mudah difahami dan mendapat view yang tinggi, bukan apa, ini hanya objektif jangka panjang dan ia tidak mustahil untuk menjadi realiti dimasa hadapan.

3 comments:

  1. Mantap... gua baru tahu hang ada blog yang mantap macam nie.

    ReplyDelete
  2. Alamak bro.... segan aku.... takde orang pon singgah dalam nie.... hehehehehe.. baru nak berjinak2... buat sekadar suke suke :p mantap kew (mata pandang atas tangan dibahu)

    ReplyDelete
  3. salam.. hai boleh bantu saya.. sy xth nk g dekat mne tuk tgk harge steamboat ni.. boleh bntu sy.. sbb sy nk bt reunion kwn lama.. blh bntu sy..? nak th mgenai psl harga atu ade package lain

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...