Thursday, December 15, 2011

Widgets

DUBU DUBU |MID VALLEY|

Korang peminat artis korea seperti Rain? Super Junior? Big Bang? Then korang sume kena lah try makanan dari korea ni. Terletak di tingkat bawah sekali di Mid valley pengantara antara midvalley dengan the garden tu. Restoran baru bukak ni pertaruhkan makanan basic orang korea seperti kimchi, daging bakar lagi dan macam macam lah kat sini, korang boleh try makan kat sini sebab semuanya halal. Yang menariknya aku order Bulgogi (signature food) dan memang set dia datang sekali dengan kimchi, kangkung dan tauge, set dengan sup panas dierang tu dihidangkan dengan nasi dari beras pulut hitam tak seperti nasi putih tu. Secara kesuluruhannya food sini taklah mahal sangat dengan set yang dierang bagi tu memang berbaloi la sebab memang banyak portion dia. Dengan background ada video clip artis korea lagi dengan lampu yang baik dan ruang yang banyak, memang menjadi tumpuan sekarang ni!








TASTE: 4 of 5
PRICE RANGE: RM13.00-RM60.00
OVERALL: RECOMMENDED
ADDRESS: MID VALLEY

11 comments:

  1. dah lama cari kedai makanan korea area kL yang halal.
    thx sebab bagi suggestion! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry lambat reply, so macamana? dah try makan sini??

      Delete
  2. macam mana tahu restoran ni halal? takder sticker halal Jakim pun kat situ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry le awok lupe nak ngambek gambor cert tu kat kaunter deme :)

      Delete
  3. nyesal x try,smlm dah teringin nak masuk tp x sure pasal halal~~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat ayat teman ni udoh cakap kan halal...mike sume taknak percaye :D

      Delete
  4. semalam dah kuar dlm rancangan suffiyah...rupanya halal yer ....nak try la...dah lama cari food korea yg halal @ malaysia....

    ReplyDelete
  5. pernah nampak ..tapi tak tahu halal ke tak...okeh...dah kate halal ni kompem la kene g..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...